perjantai 22. toukokuuta 2009

Vintin portaikko


Kaiken epätoivon jälkeen portaikon ja koko ulkoeteisen värimaailma alkaa olla kohdallaan. Vintin portaista tuli valkoiset, mikä jo yksinään kevensi huomattavasti tunnelmaa. Vihreä seinämaali ei enää näyttänyt vanhainkodilta sen jälkeen, kun se sai kaverikseen vanhaa roosaa, jonka sävy löytyi yllättävän läheltä.

Tein joskus kukkakankaasta ilmoitustaulun, joka jäi pyörimään lattialle, kuten niin moni muukin tavara tässä huushollissa... Kankaan piti alunperin olla jotain ihan muuta, mutta apuna ollut tytteli ihastui tähän jämäpalaan ja tauluksi päätyikin se. Ukko oli vieraita edeltävässä pikasiivouksessa nostanut taulun pois lattialta ja ripustanut ohimennen eteiseen, kun seinässä oli pari ruuvia naulakon takia. Värithän sopivat täydellisesti! Kangassuikale mukanani hain pikkupurkin roosaa, jolla maalasin kellarissa lojuneen vanhan naulakon. Kankaassa taustalla olevasta ruskeanharmaasta tulee ulko-ovelle vievien portaiden, ja ehkä lattiankin väri.

Nyt siis on portaikko kunnossa ja ulkoeteinen taas askeleen lähempänä valmista. Lattiassa on vielä sitä kirottua muovimattoa ja levyä, niitä kun pääsisi repimään. Sitten vaan hiomista ja maalausta ja valmista olisi. Ai niin ja pari puuttuvaa listaa pitäisi löytää. Toisaalta remonttia odottaa myös sisempi eteinen, keittiö, vessa ja tuleva kodinhoitohuone... Tuleekohan tästä koskaan valmista?

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Olipas ihanan näköiset kuvat!! :)

Mirva kirjoitti...

Hiljaa hyvää tulee, usko pois! :)

Upeasti tosiaan sopivat yhteen, roosa ja tuo vihreä. Täytyy yrittää muistaa tämä, kunhan joskus ehdin saada kuntoon kaksi vanhaa tuolia ja ikivanhan talonpoikaiskiikun, joissa on juuri tuo sama vihreän sävy.

Ja tuo naulakko on iki-ihana!

Villilintu kirjoitti...

Kiitos! Hiljaa hyvää tulee juu, mutta nyt on sellainen tuskastuskausi, toivoisi vain että jonain aamuna heräisi ja kaikki olisi valmista... Voi kunpa voisi olla vaikka puoli vuotta pois töistä ja tehdä vaan remonttia ja sisustaa!

Kiva, että naulakko on jonkun muunkin mielestä ihana:) Löysin sen ehkä viitisen vuotta sitten kirppikseltä. Se oli ruman värinen, eikä oikeastaan edes kovin ihmeellinen, nyt se on ihan edukseen kun vähän jaksoi nähdä vaivaa:)