sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Aavistus kesästä



Tänä viikonloppuna on nautittu kesätunnelmista. Vapun jälkeinen aika aloitettiin tunnelmointikierroksella puutarhamyymälässä. Tytteli halusi olla kukkakeiju, ja siipien ansiosta saimme monet hymyilevät katseet. Eräs ystävällinen nainen kehui siipiä ja kysyi voiko niillä päästä ihan lentoon, johon tytteli vastasi pyörittämällä silmiään ja toteamalla hitaasti "ei nää oo oikeet".

Perennapenkkiä oli mukava rapsutella, kun aurinko paistoi, ja pihasta löytyi monta pientä kastelijaa. Palavarakkaus ja vuorikaunokit voivat hyvin, mitään muuta ei talven jäljiltä vielä näykään. Lakanapyykkiä vein narulle konekaupalla, ja illalla ne olivat kaikki kuivuneet. Seisoskelin pitkän tovin pyykkikori kädessä nuuskimassa ilmaa, joka lupaili kesää.

Tyttelillä on uusia kavereita. Tänäänkin aamu alkoi sillä, kun eräs heistä potki ovea ja kohta näkyi postiluukusta silmät ja tytteliä huudettiin. Sisällä on käyty vain syömässä ja sitten taas leikkimään. Touhua on riittänyt itse kullakin, nyt sunnuntai-illan lähestyessä loppuaan alkaa tuntua jo siltä, että on ihan kivaa päästä välillä töihin.

Ei kommentteja: