tiistai 9. maaliskuuta 2010

Postia mummulle

Viime vuoden kalenteri luopui kuvistaan ja runoistaan ennen keräyspaperiksi päätymistään. Kuvista tuli monenlaisia mielikuvia herättäviä kortteja, näille minulla on käyttötarkoitus valmiina, kun joskus palailen työelämään (kuinka ihanan kaukaiselta se nyt tuntuukin). Heli Laaksosen runoja lukiessani tuli mieleen mummu, tuo ihana vanha höppänä, jolta olen perinyt ulkomuodon lisäksi varmaan erinäisiä muitakin ominaisuuksia. Mummu jos kuka on ansainnut päiviinsä vähän piristystä, niinpä päätin postittaa hänelle joka päivä yhden runoista. Tänään lähtee ensimmäinen:

"Ei ol vaalevaharmat hajuka mihe menos
ei mittän käsityst mist päin tultti
eikä ajatustaka misä olla.

Mut arvakka mitä! Ei haitta!
Tämmöttös ei voi ainaka eksy."

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana idea! ♥

Mirva kirjoitti...

Heli Laaksonen on kyllä niin hauska, hänen runoistaan tulee aina hyvä mieli!

Mietinkin, että joko olet jäänyt äitiyslomalle, tästähän se vastaus löytyi. Nauti lomailusta täysin siemauksin, äläkä mietikään vielä sitä ihanan kaukaista ajatusta!!! :)

Minun pitäisi ostaa kehyksiä meidän kalenterin kuville, ja monille muillekin, mutten koskaan muista. Keksisitkö, miten niitä saisi askarreltua itse?

Villilintu kirjoitti...

Kiitos, kyllä olen nauttinut täysin sydämin!

Ihania kehyksiä saa ainakin vanhoista listan pätkistä. Jos ei niitä ole jemmassa niin rakennusapteekeista tmv. saa eriparisia halvalla. Täytyy myöntää, että en ole kyllä itse tehnyt kehyksen kehystä, ovat Ikeassa niin pirun halpoja, että on ostettu sellaisia käsittelemättömiä ja niitä sitten jollain tavalla tuunailtu tai ihan vaan maalattu, tai ihan laitettu sellaisenaankin. Ole sinä ahkerampi ja tee jotkut hienot :)