torstai 25. helmikuuta 2010

Aurinkonurkka

Kodinhoitonurkkaus on viimeinkin valmis. Aikaisemmin tila oli läpikulkutila, eräänlainen käytävä ennen vintin makuuhuonetta. Korkeat vaatekaapit ja maailman rumin lämminvesivaraaja puoliksi käytävällä, pari porrasaskelmaa, ei muuta. Näin siinä kodinhoitotilan jo tänne muuttaessamme. Erinäiset tunnit istuin portailla hahmottamassa tilaa, tekemässä piirroksia mieleeni ja papereihin, välillä koko juttu unohtuikin. Nyt se on täsmälleen piirustusten näköinen, tunne on uskomaton.

Ukko kavereineen purki kaapit viime kesänä, loppuvuodesta otimme putki- ja remonttimiehen hommiin. Hommia riitti silti meillekin. Vanha, joskus kassakaapiksikin luultu varaaja pääsi kodinkoneiden taivaaseen. Uudet ala- ja yläkaapit, kauan haaveiltu koivutaso, pyöreä allas. Uusi siro varaaja ylös seinälle. Iloisen keltaista maalia, yllättävä määrä näpertelyä. Listoja, lattiaa, saumoja. Lopulta sisustaminen, ja tänään: Aurinko!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi, ihana aurinkonurkka! Olet onnentyttö! :)

Juju kirjoitti...

Onnea! Ihan samalta kuulostaa, kuin meidänkin khh-remppa: Paljon työtä joka ei meinaa näkyä missään. Mutta nyt olet valmis!! Meillä mitataan tänään millaisia työtasoja kodinhoitohuoneeseen mahtuu.